Verduurzaming

Mogelijkheden voor verduurzamende maatregelen

Alle woningeigenaren komen vroeg of laat in aanraking met verduurzamen van hun woning. De overheid stuurt hier op aan om het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Voor deze aanpassingen zijn forse regelingen, zoals subsidies, beschikbaar gesteld door de overheid. Door gebruik te maken van deze regelingen wordt verduurzaming heel interessant. Je kunt nu duurzame aanpassingen (laten) uitvoeren alsmede er financieel op vooruit gaan. Met onderstaande infographic geven we je de mogelijkheid om gericht alle informatie en tips te vinden. Wil je nog meer weten of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verduurzaming leidt tot waardevermeerdering

Verduurzaming van je huis of bedrijfspand is een onderwerp wat steeds vaker ter sprake komt. Om aan de afspraken van het klimaatakkoord te voldoen zullen we nog erg grote stappen moeten zetten. Je huis verduurzamen is een stap waar je zelf veel grip op hebt. Naast de voordelen voor het milieu kan je door te verduurzamen ook geld besparen door de opbrengst van zonnepanelen.

De overheid biedt voor deze aanpassingen tal van regelingen en subsidies aan, zodat voor iedere woningeigenaar energiebesparing haalbaar is. Daarnaast zijn er per gemeente ook nog aanvullende financiële regelingen om duurzame aanpassingen in of aan je woning te realiseren.